Kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta. Kaikki ennätykset ovat taas paukkuneet ja tuhannet tyytyväiset asiakkaamme kulkevat hymyssäsuin sähköistetyillä pyörillään.

Olemme suljettuna 22.12.2017-2.1.2018 välisenä aikana.

Joskin me täällä Greencyclellä rehkimme myös joulun pyhät ja välipäivät, jotta voisimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Uudistamme mm. verkkokauppamme ja koko sivustomme kokonaan, sekä tuotamme uutta hyödyllistä tietoa ja muuta materiaalia sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme.

Jatkossa mm. verkkokaupastamme tilaaminen on entistäkin helpompaa ja mielenkiintoisempaa. Lisäksi jatkossa löydät sivuiltamme kattavasti sähköpyöriin sekä muihin ympäristökuormitusta vähentäviin ratkaisuihin liittyvää tietoa. Jatkossa löydät sivuiltamme myös ilmaisia oppaita, joista voi halutessaan opiskella esimerkiksi kuinka saada kaikki mahdollinen hyöty irti sähköpyörästään, tai vaikkapa opiskella miten sähköpyörän akku toimii, mitä se pitää sisällään ja mitä akkua hankkiessa kannattaa ottaa huomioon...löydät myös paljon muuta hyödyllistä ja mielenkiintoista materiaalia.

Myös uusia GC -jälleenmyyjiä ja liikkeitä on tulossa vuonna 2018 ympäri Suomen.