Tilausmäärämme ovat kasvaneet odotettua enemmän, joka hieman viivästyttää jo tulleiden tilauksien käsittelyä ja toimitusta. Lisäksi huomasimme omissa testeissämme, että kevääksi tilaamissamme akuissa oli puutteita kennojen suorituskyvyssä ja päätimme perua kaikki kevääksi tilatut akut viimehetkellä, jotta voimme taata akkujemme 100% suorituskyvyn ja käyttöiän.

Tästä johtuen suuri osa kevään tuotteistamme saapuu valitettavasti myöhässä. Yhtään tällaista akkua ei ole toimitettu asiakkaillemme, sillä tilaamme aina ennen isompien määrien tilaamista pienen erän akkuja ja testaamme ne monipuolisesti. Lisäksi testaamme myös pistotestein kaikkia isompienkin erien akkuja.

Akut olisivat kyllä olleet täysin toimivia ja turvallisia käyttää, mutta niiden käyttöikä olisi ollut lyhyempi kuin mitä se voisi, ja mitä sen pitäisi olla. Olemme aina pitäneet tiukasti kiinni siitä että tuotteemme ovat aina mahdollisimman laadukkaita ja pitkäikäisiä, joten emme voineet hyväksyä sitä että olisimme joutuneet toimittamaan asiakkaillemme muuta kuin parasta laatua.

Pyrimme saamaan puuttuvaa tavaraa pienemmissä erissä varastoon mahdollisimman nopeasti, jotta uusien tilauksien toimitusajat eivät kasva kohtuuttoman pitkiksi. Pahoitelemme jos tilauksesi toimittamisessa on mennyt ilmoitettua kauemmin. Jo tulleet tilaukset saamme toimitettua pian, ja uusien tilauksien osalta teemme kaikkemme jotta ilmoiteut toimitusajat pitäisivät mahdollisimman hyvin paikkansa.

Ongelma ei koske valitettavasti pelkästään meitä, sillä väärennettyjen ja niinsanottujen B-luokan Litiumkennojen määrän markkinoilla on havaittu olevan selvässä kasvussa viimevuosina maailmanlaajuisesti. Tämä on mielestämme iso ongelma, sillä heikkolaatuiset Litiumkennot lyhentävät akkujen käyttöikää merkittävästi. Suurin osa satunnaisesti eri paikoista tilaamistamme ja testaamistamme akuista ovat olleet laadultaan puutteellisia.  Kuluttajan on kuitenkin lähes mahdotonta todeta kennojen aitoutta ja akun todellista laatua ajoissa. Vajavainen laatu kuitenkin näyttäytyy myöhemmin akun lyhentyneenä käyttöikänä.

Kirjoitamme  pahimpien kiireiden hellittäessä aiheesta oman artikkelinsa, sillä ongelma on laajamittainen ja uskoaksemme koskettaa merkittävää osaa mm. sähköpyörien akuista. Pyrimme perehtymään ongelmaan syvällisemmin. Avaamme myös tarkemmin mm.kuinka laajamittaiseksi ongelma on paisunut ja mitä vaikutuksia sillä on mm. kuluttajan kukkaron sekä ympäristön kannalta. Kerromme myös tarkemmin miten varmistamme ja testaamme itse myymiemme tuotteiden laatua.