TERVETULOA UUTEEN GREENCYCLE VERKKOKAUPPAAN

Osa sivustosta on parhaillaan vielä työn alla, ja päivitystöiden sekä runsaiden yhteydenottojen vuoksi asiakaspalvelussa voi olla vielä pientä ruuhkaa. Pyrimme vastaamaan tulleisiin yhteydenottohin sekä avaamaan jälleen myös asiakaspalvelupuhelimen mahdollisimman pian

-Tulleet tilaukset toimitetaan kuitenkin normaalisti ilman viiveitä-

Päivitystöiden aiheuttamaa viivettä asiakaspalvelussamme tammi - Helmikuun ajan

Päivitämme ja kehitämme toimintaamme, tuotteita, verkkokauppaamme sekä verkkosivujamme monintavoin nyt hiljaisimpien talvikuukausien aikana 2023 kevättä varten. -Päivitystyöt voivat aiheuttaa viivettä asiakaspalvelussamme, ja asiakaspalvelupuhelin on avoinna rajoitetusti Tammi -Helmikuun ajan. -Tulleet tilaukset pyrimme kuitenkin toimittamaan normaalisti päivittäin.

Päivitysten ansiosta voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä paremmin, nopeammin ja tehokkaammin. Kehitämme myös tuotevalikoimaamme, ja jatkossa myös esim. erilaisten tuotetietojen, ohjeiden ym. materiaalin löytäminen, tilauksen tekeminen yms. helpottuvat.

Päivitystyöt voivat aiheuttaa pieniä viiveitä mm. asiakaspalvelun sähköposteihin vastaamisessa, ja asiakaspalvelupuhelimemme on toistaiseksi avoinna rajoitetusti (Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan puheluihin mahdollisimman kattavasti... Paras aika tavoitella puhelimitse arkisin klo 13-15 välillä).

Tulleet tilaukset toimitamme viiveettä normaaliin tapaan.

Pahoittelemme mahdollisia viiveitä yhteydenotoissa / vastaamisessa yhteydenottoihin.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit